Kwaliteit

Kwaliteit en transparante zorg staan centraal bij IMPACT. Ervaringen die zijn opgedaan in topsport en revalidatie vormen, het fundament van de praktijk.

 


Up-to-date faciliteiten

IMPACT beschikt over up-to-date faciliteiten, de meeste geavanceerde apparatuur en een hoogwaardig opgeleid team. Diverse specialisaties op het gebied van fysiotherapie zijn hierbij voorhanden.

Fysiotherapeuten

henk-dolstra

 

Henk Dolstra

Eigenaar, algemeen fysiotherapeut, echografie, podologie, medical taping en
medische fitness voor ouderen.

 

Mijn naam is Henk Dolstra. In 1989 ben ik afgestudeerd aan de academie voor fysiotherapie te Leeuwarden. Na eerst 10 jaar een eigen praktijk te hebben gehad in Franeker ben ik daarna verhuisd naar Curacao. Daar heb ik samen met mijn vrouw een duikschool gehad. In 2004 zijn wij teruggekomen naar Nederland. Na enig zoeken belandde ik in de Noordoostpolder en wel in Emmeloord. Sinds 2004 ben ik dus de eigenaar van Impact fysiotherapie. Na eerst een aantal jaren gevestigd te zijn geweest in medisch centrum de Houttuinen zijn we in 2009 verhuisd naar de Bouwerskamp.

 

Naast fysiotherapie zijn in ons pand ook een mondhygiëniste, een diëtiste en een oefentherapeut gevestigd. Naast algemeen fysiotherapeut ben ik ook sportfysiotherapeut en podoloog. De laatste twee jaar ben ik mij gaan specialiseren in de echografie, een zeer welkome aanvulling in de diagnostiek voor de fysiotherapeut.

AFSPRAAK MAKEN

Onze fysiotherapeuten

 

Maak hier online je afspraak of bel:

T (0527) 61 49 59