Kwaliteit

Kwaliteit en transparante zorg staan centraal bij IMPACT. Ervaringen die zijn opgedaan in topsport en revalidatie vormen, het fundament van de praktijk.

 


Up-to-date faciliteiten

IMPACT beschikt over up-to-date faciliteiten, de meeste geavanceerde apparatuur en een hoogwaardig opgeleid team. Diverse specialisaties op het gebied van fysiotherapie zijn hierbij voorhanden.

SPECIALISATIES FYSIOTHERAPEUTEN


henk-dolstra

 

Henk Dolstra

Eigenaar, algemeen fysiotherapeut, echografie, podologie, medical taping en
medische fitness voor ouderen.

 

Mijn naam is Henk Dolstra. In 1989 ben ik afgestudeerd aan de academie voor fysiotherapie te Leeuwarden. Na eerst 10 jaar een eigen praktijk te hebben gehad in Franeker ben ik daarna verhuisd naar Curacao. Daar heb ik samen met mijn vrouw een duikschool gehad. In 2004 zijn wij teruggekomen naar Nederland. Na enig zoeken belandde ik in de Noordoostpolder en wel in Emmeloord. Sinds 2004 ben ik dus de eigenaar van Impact fysiotherapie. Na eerst een aantal jaren gevestigd te zijn geweest in medisch centrum de Houttuinen zijn we in 2009 verhuisd naar de Bouwerskamp.

 

Naast fysiotherapie zijn in ons pand ook een mondhygiëniste, een diëtiste en een oefentherapeut gevestigd. Naast algemeen fysiotherapeut ben ik ook sportfysiotherapeut en podoloog. De laatste twee jaar ben ik mij gaan specialiseren in de echografie, een zeer welkome aanvulling in de diagnostiek voor de fysiotherapeut.

sjoerd-bos

 

Sjoerd Bos

Fysiotherapeut, manueel therapeut, echografie, dry needling en medical taping.

 

 

Ik ben Sjoerd Bos, in 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarnaast ben ik in 2010 gestart met de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT te Amersfoort. In 2014 ben ik afgestudeerd als master of science in de manuele therapie. Binnen mijn werk vind ik het leuk om samen met de patiënt te werken aan het verminderen van klachten.

 

Sinds ik afgestudeerd ben als manueel therapeut heb ik nog meer mogelijkheden om patienten te behandelen. Binnen de praktijk houd ik me met name bezig met patienten met rug- nek en schouderklachten. Naast manuele therapie ben ik ook bekend met het toepassen van medical taping, dry needling, mulligan concept en triggerpoint therapie.

margriet-van-meekeren

 

Margriet van Meekeren

Algemeen fysiotherapeut, medical taping en medische fitness.

 

 

Mijn naam is Margriet van Meekeren. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de academie voor fysiotherapie te Groningen. Tijdens de opleiding heb ik de minor Sport gevolgd waar ik het concept van medical taping heb geleerd. Binnen de fysiotherapie vind ik het interessant om in samenwerking met de patient de juiste behandeling te vinden om vervolgens toe te werken naar het juiste einddoel, namelijk de hulpvraag te beantwoorden en de klachten op te lossen.

 

In februari ben ik stage gaan lopen bij Impact fysiotherapie. Een bijzondere periode, want de coronacrisis brak uit. In deze periode heb ik behoorlijk zelfstandig leren werken. Dat heeft erin geresulteerd dat ik per 1 november 2020 ben aangenomen als fysiotherapeut.

AFSPRAAK MAKEN

Onze fysiotherapeuten

 

Maak hier online je afspraak of bel:

T (0527) 61 49 59