Kwaliteit

Kwaliteit en transparante zorg staan centraal bij IMPACT. Ervaringen die zijn opgedaan in topsport en revalidatie vormen het fundament van de praktijk. IMPACT beschikt over up-to-date faciliteiten, de meeste geavanceerde apparatuur en een hoogwaardig opgeleid team. Diverse specialisaties op het gebied van fysiotherapie zijn hierbij voorhanden.

 

Henk Dolstra

In 1989 studeerde Henk Dolstra af als fysiotherapeut aan de Academie voor Fysiotherapie te Leeuwarden. Sindsdien is hij werkzaam geweest in verschillende eerstelijnspraktijken en heeft zo veel ervaring opgedaan in de werking van het menselijk lichaam. Sinds 1996 Is Henk ook podoloog. 
Door fysiotherapie met podologie te combineren kan hij met een breder blik naar problemen kijken en is hij in staat oplossingsgericht aan klachten te werken.

Henk Dolstra
   

Sjoerd Bos

Ik ben Sjoerd Bos, in 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarnaast ben ik in 2010 gestart met de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT te Amersfoort. In 2014 ben ik afgestudeerd als master of science in de manuele therapie. Binnen mijn werk vind ik het leuk om samen met de patiënt te werken aan het verminderen van klachten. Sinds ik afgestudeerd ben als manueel therapeut heb ik nog meer mogelijkheden om patienten te behandelen. Binnen de praktijk houd ik me met name bezig met patienten met rug- nek en schouderklachten. Naast manuele therapie ben ik ook bekend met het toepassen van medical taping, dry needling, mulligan concept en triggerpoint therapie. 

Ik ben werkzaam op de maandag en de donderdag. Voor vragen kunt u mij bereiken op ons telefoonnummer 0527 614 959 of per email op info@impactfysiotherapie.nl
Sjoerd Bos