OVER ONS

Behandelmethoden Impact Fysiotherapie

Over ons

Home > over ons

Kwaliteit en transparante zorg staan centraal bij IMPACT Fysiotherapie Emmeloord. Ervaringen die zijn opgedaan in topsport en revalidatie vormen het fundament van de praktijk. IMPACT Fysiotherapie Emmeloord beschikt over up-to-date faciliteiten, de meeste geavanceerde apparatuur en een hoogwaardig opgeleid team.

Diverse specialisaties op het gebied van fysiotherapie, echografie, shockwavetherapie, podologie en medische fitness zijn hier voorhanden.

Sinds september 2021 heeft IMPACT Fysiotherapie een tweede vestiging geopend bij IGOFIT van Esther Gootjes. Daar richten wij ons onder andere op een sneller herstel en medische fitness. IGOFIT is een leefstijl en coaching studio die als doel heeft dat hun klanten meer uit zichzelf kunnen halen wanneer ze zich fit en energiek voelen. Ze helpen de klant als het ware een expert te worden van hun lijf, gedachten en  gedrag zodat ze zichzelf kunnen redden en bijsturen. De coaches bij IGOFIT gebruiken hiervoor tools vanuit leefstijl, training, voeding en ontspanning. Ook is bij IGOFIT bedrijfsfitness mogelijk.

IMPACT Fysiotherapie Emmeloord. is een moderne praktijk met ruim 25 jaar aan ervaring op het gebied van fysiotherapie. Wij zorgen ervoor dat je je bij ons op je gemak voelt!

OPENINGSTIJDEN

Maandag        07.00 – 21.00 uur
Dinsdag          07.00 – 21.00 uur
Woensdag      07.00 – 21.00 uur
Donderdag     07.00 – 21.00 uur
Vrijdag             07.00 – 18.00 uur
Zaterdag         08.00 – 12.00 uur

Hooflocatie van Impact fysiotherapie Emmeloord aan de Bouwerskamp 9 8301 AE Emmeloord
2e locatie Impact fysiotherapie bij IGOFIT in Emmeloord met eigenaar Esther Gootjes