SAMENWERKINGEN

Behandelmethoden Impact Fysiotherapie

Samenwerkingen

Home > Samenwerkingen

IMPACT Fysiotherapie Emmeloord werkt samen met diverse disciplines om zo een goede multidisciplinaire zorg aan te kunnen bieden wanneer dat gewenst is.

IGOFIT Personal Training & Leefstijl Studio

Jouw coach voor een gezonder en vitaler leven!

IGOFIT in een personal training en leefstijl studio in Emmeloord. Sinds september 2021 hebben wij bij IGOFIT een dependance praktijk geopend. 

Daar richten wij ons onder andere op een sneller herstel en medisch fitness. Ook is daar bedrijfsfitness mogelijk. 

IGOFIT, dé Personal Training en coaching Studio in Emmeloord waar jouw gezondheid, ambities en welzijn centraal staan. Of je nu je bedrijf runt, net moeder bent geworden, je carrière start, van het leven geniet of de wens hebt om op latere leeftijd actief te blijven; wij hebben een traject dat past bij jóu.

Oefentherapie Emmeloord

Wij helpen u graag van uw klachten af.

Oefentherapie Emmeloord is een praktijk voor Houdingstherapie Cesartherapie, Mensendieck en Slaaptherapie in Emmeloord. 

Oefentherapie Emmeloord onderscheidt zich door verder te kijken dan de klacht zelf. De klacht(en) wordt geplaatst in het totaal beeld van de houding en het bewegen van een cliënt oftewel; er wordt holistisch gekeken.

 

Marjolein Bakker Voedingsadviesbureau

Voeding is voor iedereen belangrijk

Voeding is voor iedereen belangrijk en dat maakt ons werk zo leuk. Tegenwoordig is er veel over voeding te doen; van brooddiëten, superfoods tot het vermijden van suikers en e-nummers. Hoe maak je een gezonde keuze in de wirwar van voeding? Hoe weet je nu wat écht gezond is? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes zodat jij vol energie kunt genieten van het leven.